Monday, March 23, 2009

Sokong Datuk Latif: Semua Menteri dan Timbalan Menteri Patut Letak Jawatan!


Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Dr Abdul Latif Ahmad mencadangkan semua Menteri dan Timbalan Menteri meletakkan jawatan seiring dengan peralihan kuasa antara Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi dan Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak. Menurutnya, beliau mencadangkan perkara itu kerana merasakan Najib perlu diberikan ruang dan kebebasan untuk memilih barisan kabinetnya. Kata beliau, Menteri dan Timbalan Menteri perlu memberikan ruang kepada Najib untuk membentuk 'pasukan impiannya' yang mempunyai integriti, kebolehan, kesesuaian serta kesetiaan.

(Sumber: Agenda Daily)

*************************************************************

Komen pendikar gunung kriang:

Saya menyokong penuh kenyataan Dr Latif itu. Jika tidak cukup 100%, saya boleh beri sokongan 200%. Malah bukan sahaja Menteri dan Timbalan Menteri, Perdana Menteri dan Timbalan Perana Menteri pun patut letak jawatan. Banyak tindak tanduk kerajaan kini sudah nampak kesewelan di tahap luar biasa dan keterlaluan, termasuk penggantungan permit akhbar Harakah dan Suara Keadilan, oleh itu wajarlah semua sekali letak jawatan!

No comments:

Post a Comment

Pengendali blog tidak bertanggung jawab atas komen yang disampaikan. Komen yang disampaikan adalah tanggung jawab anda sendiri.