Sunday, October 11, 2009

Kepada 75% Pengundi: Undilah Isa!!!


Pasti ramai pengundi Bagan Pinang sudah keluar mengundi. Hingga jam 10 pagi tadi, 24% sudah menunaikan tanggung jawab mereka.


Kepada 75% pengundi yang belum keluar mngundi, keluarlah mengundi cepat kerana petang ini mungkin hujan lebat akan melanda. Kepada yang belum mengundi, jangan lupa untuk mengundi Isa, lambang ahli politik rasuah Malaysia. Dengan mengundi Isa, pengundi Bagan Pinang dapat buktikan kepada warga dunia dan rakyat Malaysia betapa tololnya anda dalam memilih pemimpin.

Selamat mengundi. Jangan lupa pangkah BN yang diwakili tokoh rasuah itu. Ini peluang tebaik untuk pengundi buktikan ketololan mereka untuk diketawakan oleh generasi akan datang.

~ pendikar gunung kriang

1 comment:

Anonymous said...

Memanggil kepada semua pengundi jangan lupa undi ISA yang korup daripada parti yang korup dan pemimpin yang korup belaka. Tolong buktikan kepada dunia bahawa penduduk Port Dickson masih lagi tidak pandai berpolitik dan masih boleh lagi di cucuk hidung.
Ta cukup 52 tahun duduk bawah kepompongan partai politik yang paling korup selpas GOLKAR. Syukur alhamdulliah rakyat Indon lebih matang dalam bermain politik sehingga dapat 'tendang' pa karto daripada terus menjadi hero orang orang korup.

Post a Comment

Pengendali blog tidak bertanggung jawab atas komen yang disampaikan. Komen yang disampaikan adalah tanggung jawab anda sendiri.