Sunday, November 1, 2009

Streamyx, Aku Sunatkan Kamu Kang!!!

http://fakhrulz.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/screamyx.jpg

Sudah empat hari saya bercuti dari berposting di blog ini. Bukan apa, semuanya kerana streamyx punya hal. Sekejap ada, sekejap tak ada. Kadang-kadang rasa macam nak sunat saja streamyx nie (mengikut iklan TV, dia panggil "potong").

Hari ini streamyx sudah elok sikit, walaupun kadang-kadang lampu signalnya masih berkelip-kelip menandakan line tak clear. Apapun, bolehlah juga jalan terhinjut-hinjut. Bolehlah juga hantar posting.

Kepada pengikut blog ini harap maaf jika selama empat hari ni nampak blog tiak dikemaskini. Kepada TM, jangan sampai kami sunat kan streamyx ini....opps...jangan sampai kami potong kamu!


~ pendikar gunung kriang

2 comments:

anakpahang said...

Betullah streamyx ni, lambat betul macam semut...tapi bayaran tak boleh slow pulak tu

panicPReSS said...

btol..
aku x ley nak upload..
pehal la streamyx ni..

Post a Comment

Pengendali blog tidak bertanggung jawab atas komen yang disampaikan. Komen yang disampaikan adalah tanggung jawab anda sendiri.