Tuesday, January 26, 2010

Zul Kulim Nie Nak Kena Sunat Sekali Lagi Kot?

 
Zulkifli Tidak Tarik Balik Laporan Polis Terhadap Khalid

KUALA LUMPUR: Anggota Parlimen kawasan Kulim Bandar-Baharu Zulkifli Noordin tidak akan menarik balik laporan polis yang dibuatnya terhadap Anggota Parlimen Shah Alam Khalid Samad walaupun telah diminta berbuat demikian oleh penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Zulkifli daripada PKR berkata beliau akan hanya berbuat demikian jika Khalid daripada PAS, menarik balik kenyataannya yang menyebut Enakmen Agama Islam negeri Selangor yang melarang penggunaan kalimah Allah ketinggalan zaman, serta memohon maaf kepada seluruh umat Islam dan Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah.

"Hari ini saya telah diminta oleh Datuk Seri Anwar untuk tarik balik laporan itu. Saya jawab tak ada sebab untuk tarik laporan itu, melainkan Khalid tarik balik kenyataan mengenai enakmen tersebut, minta maaf kepada umat Islam dan Sultan," katanya kepada Bernama di sini, malam semalam.

(Sumber: mStar)


PGK: Degilnya dia, arahan boss pun buat tak kisah aje!! Jika kerja makan gaji  dengan orang, kalau tak kena pecat 24 jam, confirm dah dapat surat tunjuk sebab nie. 


Nak kena sunat sekali lagi baru degilnya kurang sikit kot?

1 comment:

sapien said...

Bukan takat sunat, kasi kulup sajalah mamat ni. Tanya labun kulup sakah macamana nak buat. Apapun kita buat survey poll. kat makansuap. orang kulim dialu-alukan.salamsampul.blogspot.com

Post a Comment

Pengendali blog tidak bertanggung jawab atas komen yang disampaikan. Komen yang disampaikan adalah tanggung jawab anda sendiri.