Wednesday, February 3, 2010

Cerita Mahkamah: Sayfool Macam Ayam Betina!


Seronok juga dengar cerita seks dalam Mahkamah Tinggi petang tadi. Yang paling seronok tentu cerita Sayfool tentang ajakan seks pertama daripada Anwar terhadapnya yang berbunyi: "Can I f**k you?" di Kondominium Desa Damansara pada satu sore romantik pada 26 Jun, 2008.

Kalau begitulah cara ajakan seks pertama Anwar, kita boleh katakan tokoh yang nampak sungguh karasmatik ini rupanya tak romantik langsung! Adakah begitu cara orang memujuk pasangannya untuk melakukan seks, ajakan pertama pula tu....lawak sungguh! 

Saya nak tanya kawan-kawan yang lelaki, adakah itu cara hangpa mengajak bini hangpa melakukan hubungan seks di malam pertama? Kepada kawan-kawan perempuan,itukah perkataan pertama yang dikeluarkan oleh laki hangpa di malam pertama?

Ajakan pertama yang tak romantik langsung! Yang herannya Sayfool pula terus tadah pungkoqnya lepas ajakan yang tak romantik itu. Sebiji macam ayam betina, lepas diajak kasar, terus tadah pungkoq!!


Percayakah hanpa dengan cerita seks dalam mahkamah tu?


Lawak...lawak....


~ pendikar gunung kriang

4 comments:

azman kamarul said...

Sungguh memalukan, konon bermubahabalah dulu...kalau beginilah cara pelawaan DSAI yang menyebabkan budak sipol boleh tonggeng pungkuq, tak tau aku nak katalah...BETUL-BETUL PENIPU BESAR!!

Allah Maha Besar....sampai ke tahap itu mereka BERBOHONG....marilah kita berdoa jangan Allah turunkan bala laknat ke atas negara ini.......

Anonymous said...

budak tadika pun tau menilai yang mana betul dan yang penipu.

ci##i cfool tu, lepas ini suruh gajah sondol bontot dia sebab dia suka betul kena sondol. kah kah kah.

awang_jagat said...

semoga Allah turunkan balasan jika semua ini niat jahat semasa dalam mahkamah lagi... dalam mahkamah bukan leh tutup lagi tiba tiba jadi kepala babi ke... hanya Allah yang mampu lakukan.. siapa munafig siapa pembohong besar dapatlah kita ketahui... sesiapa lagi yang cuba memutar belit juga Allah balas sedemikian rupa... baru agaknya mereka mereka boleh menerima Islam sebenarnya. Ya Allah makbulkanlah permintaan hamba Mu ini..Amin..

Anonymous said...

Bala dr Allah memang tak dapat dielakkan selagi kita masih letakkan pemerintah yg ada sekarang ni menguasai negara....
Doa Tuan Guru sudah berlalu....tunggu dan lihat ..

Post a Comment

Pengendali blog tidak bertanggung jawab atas komen yang disampaikan. Komen yang disampaikan adalah tanggung jawab anda sendiri.