Sunday, March 7, 2010

Isu Zul: Pandangan Pas Atau Pandangan Datuk Tuan Ibrahim?

PAS sedia membuka pintu kepada Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin jika bekas anggota Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu ikhlas mendokong prinsip dan perjuangan parti mereka.

Naib Presidennya, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man berkata, parti itu sedia mempertimbangkan penyertaan Zulkifli ke dalam PAS.

"PAS sentiasa mengamalkan dasar terbuka kepada sesiapa sahaja untuk menyertai kami termasuk YB (Yang Berhormat) Zulkifli. Kalau beliau mengemukakan permohonan, pihak jawatankuasa parti akan mempertimbangkannya," katanya.

(Sumber: mStar)

PGK: Saya tak salah dengar ke apa yang Datuk Tuan Ibrahim katakan itu? Pas sedia terima Zul atau Datuk sendiri yang sedia terima Zul. 

Itu pandangan Pas ke pandangan peribadi Datuk? Alahai.....

3 comments:

KASIHCIKGU said...

nangka busuk yang berulat nak buat apa? isi tak boleh makan, wangi pun hilang.

Anonymous said...

TITM ternyata terlalu awal membuat kenyataan. Sebagai seorang pemimpin kanan dalam komponen Pakatan, bahasa yang beliau guna itu tidak guna otak. Patut beliau gagal dalam JK Disiplin. Bodoh.

MANSOR JUNUS said...

Tuan Ibrahim Tuan Man harus lebih teliti dalam membuat sebarang kenyataan. Lebih2 lagi berhubung dengan kepentingan Pakatan, beliau wajar rujuk dulu kepada kepimpinan tertinggi. Isu Zul bukan isu remeh. Kenyataan2 Zul juga banyak bercanggah dengan pendirian PAS. Tidak berapa cerdik orang tua ini.

Post a Comment

Pengendali blog tidak bertanggung jawab atas komen yang disampaikan. Komen yang disampaikan adalah tanggung jawab anda sendiri.